Yourzine vraagt toestemming voor het plaatsen van cookies.

Lees meer over ons cookie beleid in onze privacy statement


Yourzine scoort!

in 2010 - nieuws

15 december 2008

In de finale van 2008 maken we de balans op. Emerce inventariseert en publiceert de eindlijsten voor de e-companies. Waar staat Yourzine?

"˜The online marketing company"™ is in maar liefst twee categorin is te vinden. In de categorie
e-mailmarketingbureaus neemt Yourzine positie 3 in. En met stip bestormt Yourzine met de nummer 5 positie de categorie van online campagnes. Het moge duidelijk zijn dat dit succes niet mogelijk is zonder uitdagende klanten en zonder ambitieuze professionals.

Michiel van Riemsdijk, algemeen directeur Yourzine: "˜Wij zijn trots op deze vermelding voor het 4de jaar op rij. Traditioneel in de categorie e mail marketing, maar dit jaar zijn wij vooral blij met erkenning in de rubriek online campagnes. Dat specialisme hebben we sinds enige tijd toegevoegd in onze organisatie op basis van de vraag van onze opdrachtgevers. Volgend jaar gaan we de uitdaging aan voor wederom een notering. Wie weet zelfs nog hoger!"™

Hoe komt de Emerce 100 tot stand?
De Emerce 100, het imago-onderzoek naar de honderd beste bedrijven bedrijven gespecialiseerd in e-business, houdt de gemoederen elk jaar opnieuw bezig. Emerce-uitgever VNU Media heeft het onderzoek wederom toevertrouwd aan TNS Nipo, een van de grootste marktonderzoekbureaus in Nederland.

Het onderzoek is gebaseerd op de volgende vier criteria:
- Kennis/knowhow (vakinhoudelijke kennis)
- Prijs-kwaliteitsverhouding (waar voor je geld)
- Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken)
- Flexibiliteit (omgang met veranderingen/aanpassingen)

Wie beoordelen de bedrijven in dit onderzoek?

Professionals op het gebied van marketing-, ict- en algemeen management, geselecteerd uit de lezersbestanden van Emerce, Management Team en Computable. Om oneerlijke concurrentie te voorkomen is eerst gevraagd in welke branche zijzelf werkzaam zijn. Indien respondenten zelf in één van de twintig segmenten werken, hebben we over dat betreffende segment geen vervolgvragen meer gesteld. Dit om een negatieve beoordeling van directe concurrenten te voorkomen.

Zie ook vermeldingen van Yourzine in Emerce100 van:
- 2007
- 2006
- 2005


Lees ook

Wil je weten wat Yourzine voor jouw merk kan betekenen?

 

Neem contact op met :
073 681 10 01