Yourzine vraagt toestemming voor het plaatsen van cookies.

Lees meer over ons cookie beleid in onze privacy statement


Permission BV wordt onderdeel van de LECTRIC Groep.

in 2010 - nieuws

Permission based online marketing als uitbreiding op de bestaande dienstverlening

Met ingang van 5 maart 2009 is de LECTRIC Groep uitgebreid met een nieuwe organisatie:Permission BV. Permission heeft zich gespecialiseerd in het online genereren van (sales) leads en het profileren van doelgroepgegevens ten behoeve van relevante communicatie. Permission based online marketing is daarbij een uitbreiding op de bestaande dienstverlening van de LECTRIC Groep.

Lead generation
Permission BV is een antwoord van de LECTRIC Groep op de structurele vraag van klanten die op zoek zijn naar prospects en specifiek online bereik. Jan-Hein Schouten, algemeen directeur van de LECTRIC Groep: "Permission based marketing is uiteraard niets nieuws onder de zon, toch hebben we besloten om, op basis van veel klantsignalen, vanuit de LECTRIC groep in deze markt te stappen. Online "˜lead generation"™ en kwalitatief bereik binnen doelgroepen is zeer interessant voor onze klanten. Gezien de huidige economische situatie en de ontwikkelingen op het gebied van online marketing is het genereren van leads op basis van een cost per lead model het antwoord voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe klanten en prospects."
Met behulp van verschillende soorten online campagnes faciliteertPermission haar opdrachtgevers waardoor informatie wordt verzameld van personen binnen doelgroepen die aangeven actief en direct geïnteresseerd te zijn in een specifiek product of dienst. De waarde zit daarbij in het opgebouwde profiel welke moet leiden tot een meer gerichte communicatie. Permission streeft in haar activiteiten exact deze waarde na om consument en adverteerder gericht te kunnen bedienen.

Oplossingen
Permission biedt bedrijven naast "˜lead generation"™, ook oplossingen voor het opwekken van inschrijvingen voor een nieuwsbrief, het bereiken van doelgroepen via e-mail, postmail of telemarketingacties en verrijkingsacties van eigen databases. Permission werkt daarbij met ontvangers die expliciet hebben aangegeven graag aanbiedingen te willen ontvangen (opt-in) en bereikt daarmee de individuele ontvanger die daadwerkelijk geïnteresseerd is. Vanuit deze visie sluiten Permission en Yourzine naadloos op elkaar aan. Permission kan vanuit de lead generation een account klaarstomen voor een effectieve (mail)campagne op ieder gewenst niveau.
Klanten die reeds succesvol gebruik maken van de diensten van Permission zijn o.a. ANWB, ELF Voetbal en Energie:direct.

Over de LECTRIC Groep
Permission B.V. is hiermee de 7e organisatie binnen de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep streeft ernaar met specialistische organisaties zo full service mogelijk te zijn op het gebied van webtechnologie, online marketing en internetkennis. Naast Permission behorenNR6,Colours,Yourzine,SearchResult,LECTRIC enSomeone tot de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep heeft vestigingen in Amsterdam, Purmerend, Zaltbommel, Sittard-Geleen, Minsk (Wit-Rusland) en Beijing (China) en biedt werk aan 200 medewerkers.


Lees ook

Wil je weten wat Yourzine voor jouw merk kan betekenen?

 

Neem contact op met :
073 681 10 01