Yourzine vraagt toestemming voor het plaatsen van cookies.

Lees meer over ons cookie beleid in onze privacy statement


Bjorn Smulders nieuwe online marketing consultant bij Yourzine.

in 2010 - nieuws

Per 2 april is Bjorn Smulders gestart als online marketing consultant bij Yourzine. Zijn aanstelling valt samen met het 10-jarig bestaan van de LECTRIC Groep, waar Yourzine deel van uitmaakt.
In deze functie gaat Bjorn zich met veel enthousiasme bezighouden met het adviseren en assisteren van bestaande en nieuwe klanten op het gebied van online marketing.

Bjorn is afkomstig uit de sport- en recreatiebranche waar hij naast ruime consultancy ervaring, veel kennis heeft opgedaan als salesmanager bij Fitness First. Daarnaast heeft Bjorn als zelfstandige een succesvol online eventbureau opgebouwd. Op freelance basis is hij verantwoordelijk geweest voor de succesvolle realisatie en marketing van een e-shop met eigen portal. Ook was hij verantwoordelijk voor het realiseren van een online sales- en marketingsysteem voor de fitnessbranche.

Als rode draad door zijn carrière loopt de passie voor online marketing.
"ik wil mezelf graag zover mogelijk ontwikkelen binnen de online marketing branche, uiteindelijk heb ik voor Yourzine gekozen. Hier kan ik me verder specialiseren in e-mail, sms, onderzoek en dialoogmarketing. De bij Yourzine aanwezige gedrevenheid, ervaring, passie en het aanwezige klantenportfolio zijn doorslaggevend geweest voor mijn keuze. Ik verwacht naast de reeds bestaande klanten veel nieuwe klanten te kunnen enthousiasmeren."

Over Yourzine
Yourzine is een vooraanstaande organisatie op het gebied van online marketing. Yourzine faciliteert de ontwikkeling van online marketing strategin en concepten die gericht zijn op het crren van een dialoog tussen organisaties en haar doelgroepen. Een dialoog die leidt tot meetbaar resultaat. Opdrachtgevers van Yourzine zijn onder meer voor Mexx, Martinair, IKEA en ANWB.


Lees ook

Wil je weten wat Yourzine voor jouw merk kan betekenen?

 

Neem contact op met :
073 681 10 01