Yourzine vraagt toestemming voor het plaatsen van cookies.

Lees meer over ons cookie beleid in onze privacy statement


ASR Verzekeringen en Yourzine ontwikkelen e-mailmarketingstrategie.

in 2010 - nieuws

ASR Verzekeringen heeft zich tot doel gesteld om de 'persoonlijkste verzekeraar van Nederland' te worden. Om deze strategie ook vanuit het e-mailkanaal te implementeren, is ASR Verzekeringen nu een aantal maanden geleden de samenwerking met Yourzine aangegaan.

De doelstelling van de door Yourzine en ASR Verzekeringen ontwikkelde e-mailmarketingstrategie, is de optimalisatie van de informatievoorziening tussen de tussenpersonen van ASR Verzekeringen en ASR Verzekeringen zelf. Met de implementatie van de nieuwe e-mailmarketingstrategie zullen mailings, conform de algemene strategie van ASR Verzekeringen, persoonlijker worden voor de ontvangers.

Waar iedere ontvanger in het verleden dezelfde nieuwsbrief kreeg, kunnen de tussenpersonen nu hun voorkeuren aangeven. Vervolgens verstuurt Yourzine de hierop gepersonaliseerde nieuwsbrieven vanuit Tripolis Dialogue. Er wordt één complete mailing opgemaakt, maar de tussenpersonen krijgen alleen de content te lezen waarvan ze zelf hebben aangegeven deze interessant te vinden. Deze ontwikkeling resulteert nu al in hogere open- en clickrates.

Naast de personalisering van de mailings wordt ook het aantal typen nieuwsbrieven uitgebreid. Zo wil ASR Verzekeringen relevanter worden voor hun tussenpersonen. Met deze strategie wil ASR Verzekeringen de band met haar tussenpersonen verbeteren en hoger top-of-mind komen. Echt persoonlijk, echt relevant, echte service.

Over ASR:
ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland, één van de grootste verzekeraars in Nederland. Met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Falcon Leven en Ditzo, biedt ASR Nederland een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen. ASR Verzekeringen vindt het belangrijk om persoonlijk advies op maat te bieden. Daarom bieden zij hun producten aan via professionele, zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsadviseurs.


Lees ook

Wil je weten wat Yourzine voor jouw merk kan betekenen?

 

Neem contact op met :
073 681 10 01